Na het bouwen van STinyHouse is STinyHouse een onderneming geworden. Een veelzijdige onderneming met een duurzaam kloppend hart. Wat ik zoal onderneem lees je hieronder

Projecten

Vlogs en Films
Ik ben een echte verhalen verteller. Niet alleen met mijn stem, maar met mijn hele overkomen vertel ik met het grootste gemak alle verhalen waarmee ik mij verbonden voel. Je kunt mij inzetten als verslaggever of vlogger, maar ook wanneer ik zelf niet in beeld ben weet ik de essentie van een project, persoon of verhaal in beeld te vangen. 

Ik richt mezelf met name op de onderwerpen duurzaamheid en natuur en milieu, maar ik ben ook een kei in het maken van persoonlijke (sollicitatie)filmpjes, omdat ik snel de essentie uit jouw verhaal naar boven weet te halen en daarmee een geloofwaardig verhaal weet neer te zetten. Zoals je kunt zien in dit filmpje dat ik maakte voor Bibian.

Voice-over opnemen
Ik ben een geboren verteller. Zoek jij een voice-over met een goede timing en ‘radiostem’ zoek dan niet verder. Check bijvoorbeeld deze video (video door Hossein Fani).

 

STinyCoaching
Droom jij van een eigen Tiny House? Maar weet je niet waar je moet beginnen en zie je meer beren op de weg dan mogelijkheden? Dan is STinyCoaching misschien iets voor jou… Natuurlijk is iedere situatie anders en heeft iedereen andere wensen, maar als ervaringsdeskundige in dromen realiseren kan ik jou een heel eind op weg helpen door dromen, drijfveren en verlangens te verkennen en jou in contact brengen met de juiste mensen. Bovendien kan ik je een inspirerende rondleiding op maat bieden in Tiny House-dorp Minitopia, waar ik je vertel hoe ik hier terechtgekomen ben en wat er allemaal te zien is aan bijzondere Tiny Houses. Daarna volgen eventueel extra coachingsessies op maat naar gelang jouw behoefte. Een online video call behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Mail mij voor een afspraak.

 ZZP’er in cultuur
Opzoek naar een allrounder in cultuur? Ik schakel ruim 20 jaar met gemak tussen zakelijk en creatief en ben inzetbaar als floormanager, producent, stagemanager, programmeur, marketeer, interim-directeur en muzikant. Zit de rol die jij zoekt hier niet tussen? Bel mij! Ik denk graag me je mee.

Doceren, begeleiden en coachen van studenten
Een gastcollege over Tiny Houses? Of heeft jouw groep studenten begeleiding nodig bij hun project over Tiny Houses, Tiny Forrests, Voedselbossen of een ander duurzaam onderwerp? Met mijn holistische kijk op het leven voel ik precies aan wat studenten nodig hebben.

Projectmatige ondersteuning
Heb jij hulp nodig bij het opzetten of uitvoeren jouw duurzame project? Met mijn brede ervaring in de culturele sector ben ik van alle markten thuis. Of het nu over begeleiden en aansturen van vrijwilligers gaat, het produceren van een festival, markt of braderie of om het verbinden van verschillende partijen, ik help en denk graag mee!

Opdrachtgevers

Oss Schakelt Door (Gemeente Oss)
Ook de Gemeente Oss wil in 2050 energieneutraal zijn. Om dat te bereiken wordt er een veelheid aan duurzame plannen ontwikkeld, waarin Oss Schakelt Door overzicht, informatie en advies biedt. In opdracht van de Gemeente Oss produceert STinyHouse elke maand een vlog waarmee de inwoners van Oss en omgeving worden geïnspireerd om meer energie te besparen. Wat ik belangrijk vind binnen dit project is dat duurzaamheid behapbaar, leuk en inspirerend wordt aangeboden.

Buitengebied, Buitengewoon, Buitenbijzonder

Deze film over de omgevingsvisie van de gemeente Oss heb ik geproduceerd in samenwerking met p.a. producties. Ook de Gemeente Oss heeft te maken met de energietransitie en wil in 2050 energieneutraal zijn. Maar dat heeft gevolgen voor het buitengebied. Hoe je het ook wend of keert, windmolens of zonneweides  hebben grote gevolgen voor agrariërs, bewoners, recreanten en vogels en iedereen vindt er wel wat van. Maar er moet iets gebeuren. Om het gesprek op constructieve wijze op gang te brengen, maakten Peter van Aar en ik samen met vier acteurs een korte documentaire voor de gemeenteraad.

STinyHouse: Aflevering 9

Zeg zijn. Leuk dat jouw huis vorm begint te krijgen maar uh… hoe staat het eigenlijk met de financiering? Eerlijk….? De financiering levert mij momenteel slapeloze

Lees verder »