Doe alsof je thuis bent

Gisteravond waren Karim Maris en ik op tv bij het programma Doe alsof je thuis bent. Ik kijk terug op een bijzonde fijne samenwerking met een topteam van de KRO-NCRV. De vibe tussen ons en producent Miriam Rossewij, cameraman Matthijs Heesemans en geluidstechnicus Barrie Snijder was geweldig en dat heeft een hele mooie uitzending opgeleverd waarin Karim en ik onszelf volledig kunnen herkennen. 

Je weet maar nooit waar dit allemaal toe kan leiden. Ik merk in ieder geval dat ik stiekem droom van mijn eigen tv-programma over duurzaamheid en ben voorzichtig aan al aan het nadenken over een pilot met als werktitel ‘De Duurzame Fietser’. Wie zou met mij daarover willen sparren? Bijvoorbeeld om ideeën verder aan te scherpen, maar ook om een plan te maken rondom de financiering. 

Heb je de laatste aflevering van Doe alsof je thuis bent gemist? Dan kun je hem hier terugkijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *